Brutale jongens steken vuurwerk af bij politiebureau Zwijndrecht

08 juli 2019
Brutale jongens steken vuurwerk af bij politiebureau Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Op maandag 8 juli 2019, omstreeks 8:30 uur, hoorde politieagenten die in het politiebureau aan de Bruïnelaan zaten een harde knal. Ze zijn direct naar buiten gegaan om te kijken wat er aan de hand was.

Een oplettende getuige sprak de agenten aan en gaf hierbij een signalement van twee jongens die er op een fiets vandoor waren gegaan, nadat zij vuurwerk hadden afgestoken. In de verte zagen de agenten de jongens nog fietsen en zetten de ”achtervolging” in. De jongens konden onder de Zwijndrechtse brug staande worden gehouden.

De twee jongens van 15 jaar uit Zwijndrecht en Dordrecht werden meegenomen naar het politiebureau. Daar werden hun ouders telefonisch in kennis gesteld en hebben beide jongens een bekeuring gekregen. De officier van justitie zal het boetebedrag gaan bepalen.

Op de plaats waar het knalvuurwerk afgestoken was is geen schade geconstateerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.