Heerlijk Italiaans ijs voor alle medewerkers en vrijwilligers van de Swinhove Groep

19 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Heerlijk Italiaans ijs voor alle medewerkers en vrijwilligers van de Swinhove Groep

ZWIJNDRECHT - De medewerkers en vrijwilligers van de Swinhove Groep zetten zich in om van elke dag een mooie dag te maken voor haar cliënten. Daarbij wil de Swinhove Groep natuurlijk goede kwaliteit van zorg en dienstverlening bieden. Om continu te werken aan het verbeteren van die kwaliteit laat de Swinhove Groep zich onder andere jaarlijks certificeren door het Kwaliteitskeurmerk Prezo, waarbij toetsing door een bureau plaatsvindt tijdens een auditweek. Zo ook dit jaar: eind juni was de auditweek en hierin heeft de organisatie met dank aan de medewerkers en vrijwilligers hele mooie resultaten behaald en complimenten ontvangen van de auditeurs.

Omdat iedereen binnen de Swinhove Groep heel trots mag zijn op deze resultaten, tenslotte wordt deze kwaliteit iedere dag opnieuw met elkaar in de praktijk gebracht, hebben alle medewerkers en vrijwilligers een waardebon gekregen. Deze kan ingewisseld worden bij Gelateria Lorenzo aan het Veerplein in Zwijndrecht. Hier wordt heerlijk ambachtelijk Italiaans ijs verkocht dat zij zelf maken, maar ook kan je er terecht voor een luxe koffie in een gezellige ambiance.

Afgelopen week is het startsein van de actie gegeven door bestuurder Lilian Bouman die met een aantal medewerkers de eerste overheerlijke ijsjes hebben genuttigd. Dat smaakt naar meer!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.