Onderteken de petitie om het buitenbad van Zwembad De Hoge Devel te behouden

21 augustus 2019 door Hennie van der Zouw
Onderteken de petitie om het buitenbad van Zwembad De Hoge Devel te behouden

ZWIJNDRECHT - Al een groot aantal Zwijndrechters en mensen uit de omgeving van Zwijndrecht hebben inmiddels een petitie, welke door Zwijndrechter Haico van Moergastel is aangemaakt, ondertekend om het buitenbad van zwembad 'De hoge Devel' te behouden.

Op de Facebookpagina van Haico, die bang is dat het oude buitenbad gaat verdwijnen, lezen we onder meer het volgende:

'Attentie! Voor alle mensen uit de Drechtsteden en verder. Ik start deze petitie om iedereen te vragen om hulp. Onze gemeente heeft besloten om het buitenbad over nu nog onbekende tijd te gaan sluiten en er een geheel binnenbad van te maken, terwijl het buitenbad DE trekpleister is van het zwembad, waar zomers honderden (duizenden) mensen op afkomen en dat is waar het mij te ver gaat en met mij nog vele andere mensen......'

'Daarom vraag ik jullie om hulp zodat de jongeren/kinderen en zelfs de volwassenen nog jaren van het buitenbad en de duikplanken gebruik kunnen en mogen maken, want de duikplanken zijn toch wel het pareltje van het zwembad, dat is waar de meeste mensen voor naar dit zwembad komen....'

'Dus nogmaals: alstublieft teken de petitie en laten we hopen dat ons buitenbad blijft bestaan.'

Klik hier om op de pagina met de petitie te komen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.