Handbalheren sv Conventus komen net tekort voor zege op Oliveo

09 september 2019 door Hennie van der Zouw
Handbalheren sv Conventus komen net tekort voor zege op Oliveo

ZWIJNDRECHT - De handbalheren van sv Conventus hebben zondag nipt verloren van Oliveo. Na een sterke eerste helft, liep het team in het eerste deel van de tweede helft net iets teveel achterstand op en kon deze niet meer goedmaken.

Conventus kreeg zondag het uit Pijnacker afkomstige Oliveo op bezoek, waar vorig jaar al eens van verloren en gewonnen was. Voor de wedstrijd had het geregend. Als gevolg van deze natte omstandigheden vielen er in de openingsminuten nauwelijks doelpunten en volgde het eerste doelpunt pas na zes minuten, waarmee Conventus een voorsprong pakte. Na deze vroege voorsprong ging de strijd lange tijd gelijk op, mede dankzij een zeer goed samenwerkende verdediging die de aanval van Oliveo weinig scoringskansen gaf.

Na een 7 – 7 ruststand bleken de teams nog tot 9 – 9 aan elkaar gewaagd, waarna er wat foutjes in het Zwijndrechtse spel slopen en de tegenstander de kans gaven om tot maximaal vier punten uit te lopen. Met nog een kwartier op de klok zette een nieuwe regenbui het veld opnieuw blank, maar hier lieten de Zwijndrechtse heren zich niet door weerhouden en kwamen in de slotminuten zelfs terug tot twee doelpunten. Er werd nog haastig gezocht naar de aansluitingstreffers, maar er bleek onvoldoende tijd op de klok te staan. Zo eindigde de spannende strijd in een 13 – 15 nederlaag.

Foto-credit: Caroline Noordermeer / sv Conventus

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.