Sodalitas houdt haar jaarlijkse najaarsactiviteit bij 't Weetpunt

09 september 2019 door Hennie van der Zouw
Sodalitas houdt haar jaarlijkse najaarsactiviteit bij 't Weetpunt

ZWIJNDRECHT - Vriendenkring Sodalitas uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft afgelopen zaterdag 7 september hun jaarlijkse ‘najaarsactiviteit’ gehouden bij ’t Weetpunt. Ze moesten 'Op zoek naar de code van de schatkist'. Dit deden ze met een Geocache wandeling rond de Devel. Na een natte maar spannende tocht was het binnen gezellig met broodjes knakworst en een ijsje toe.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.