Peuter-kleuter-gym-instuif

13 september 2019 door Hennie van der Zouw
Peuter-kleuter-gym-instuif

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 21 september organiseert de Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O&O als start van de nationale sportweek  in  haar eigen turnaccommodatie aan de Uilenvliet een gyminstuif met pannenkoeken eten voor kleuters en peuters t/m vijf  jaar. Iedereen is van harte welkom.
De kinderen kunnen dan kennis maken met allerlei gymnastiek- en expressievormen.
De ouders mogen kijken.

Er zijn drie deelname mogelijkheden.
Kinderen kunnen zich aanmelden om 13.00 uur en meedoen tot 14.00 uur of zich aanmelden om 14.15 uur en meedoen tot 15.15 uur. De laatste instuif begint om 15.30 uur en eindigt om 16.30 uur.

De toegang is gratis.
Nadere informatie is te verkrijgen bij het secretariaat, Mw. Nel Kortman, telefoon 078-6194230.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.