33 medailles en bekers voor Celebration Zwijndrecht

23 september 2019 door Hennie van der Zouw
33 medailles en bekers voor Celebration Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag was het voor de meiden van Celebration Zwijndrecht tijd voor de eerste twirl-wedstrijd na de zomerstop. Ditmaal hebben ze in Zierikzee laten zien waar zij de afgelopen tijd zo hard op hebben getraind. Er zijn wederom prachtige resultaten behaald: maar liefst 33 medailles en bekers en diverse NK plaatsingspunten!

Yara van Gelder ging voor het eerst op bij Kidstwirl en behaalde een mooie eerste plek.
Het Largeteam Juvenille met hun nieuwe show én nieuwe pakken over de “plasticsoep in de oceaan” lieten voor het eerst deze show aan de jury zien en niet onverdiend:
Ze kregen de beker voor de 1e plaats.

Bij 1 baton waren er podiumplekken voor Isa van Gelder, Bindi van Rijs, Annou van Rijs, Maykha Oey, Alissa de Vries en Dianne Kerhof die allemaal 1e werden. Dina Asbehyou, Aminda Geerards, Eva Helmink die de 2e plaats hadden en Isis Playsier, Eliza Asbehyou en Kelly Bettonvil die op de derde plek stonden.

Bindi van Rijs en Alissa de Vries mochten allebei een gouden medaille ophalen bij 2 baton evenals Dianne Kerkhof en Eva Helmink bij duo twirling.
Bij super X-strut konden Yselle Kleingeld , Kelly Bettonvil en Dianne Kerkhof ook plaats nemen op de bovenste podiumplek.

De ensembles mochten ook allebei een gouden medaille ophalen en voor het ensemble bestaande uit Isis, Yselle en Isa betekende dit ook nog plaatsing voor de Nederlandse Kampioenschappen! Wat zijn we trots op ze!
Toen was het tijd voor solo dance en ook daar weer veel poduimplekken: Yselle, Isa, Bindi, Annou, Maykha, Sam Euser, Amber Wervenbos, Dianne, Eva en Kelly konden ook allemaal weer een medaille ophalen. Ook het small team dance mocht een beker ophalen voor de 1e plaats.

Het was dus een ontzettend succesvolle dag voor alle meiden en trainsters van Celebration, zij zullen weer hard gaan trainen voor de volgende wedstrijd.

Bijgaand een dubbele foto van: Yara van Gelder én het Juvenile Large Team in hun nieuwe showpakjes.Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.