Accelerando scoort op eigen wedstrijd

07 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Accelerando scoort op eigen wedstrijd

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 5 oktober was het eindelijk zo ver: de eigen wedstrijd van twirlteam Accelerando. Op de vrijdag avond voor de wedstrijd dag is er door een hoop vrijwilligers kei hard gewerkt om alles klaar te zetten.

Op zaterdag al vroeg in de morgen was iedereen druk in de weer. Alle dames worden in de make-up gezet en in de zaal werden de laatste voorbereidingen getroffen. Om 9:30 begon onze wedstrijd. Wat is er weer onwijs hard getraind door alle meiden met dank aan ons fijne docententeam.

Aan het einde van het programma stond er ook nog wat spannends op de planning. De dames van het mini team mochten laten zien wat ze in huis hadden. Voor sommige meiden was dit extra spannend omdat het de eerste keer was dat ze op de wedstrijd vloer stonden.

Tijdens de prijsuitreiking bleek hoe hard er getraind is. Anouk van der Waal en Senna baan behaalden met hun duo twirl een promotie. Zij promoveerde van de junior beginner naar de intermediate klasse. Voor Gwen Gallagher was het 3 dubbel feest. Zij behaalde maar liefst 3 promoties! Met haar 1 baton en solo dance twirl promoveerde zijn van de preteen beginner naar de intermediate klasse. Maar als of dit nog niet genoeg was promoveerde zij ook nog eens met haar super-x-strut van de preteen novice naar de preteen beginner. Ook zijn er door heel veel dames de laatste plaatsingspunten binnen gesleept voor de Nederlandse kampioenschappen. Wat natuurlijk een geweldige prestatie is.

Al met al een super geslaagde wedstrijd dag. Wij zijn onwijs trots op alle behaalde resultaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.