Geslaagde middag tijdens de Kinderboekenweek in Bibliotheek Zwijndrecht Lunenhof

08 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Geslaagde middag tijdens de Kinderboekenweek in Bibliotheek Zwijndrecht Lunenhof

ZWIJNDRECHT - Van 2 t/m 13 oktober is het weer Kinderboekenweek: het grootste kinderboekenfeest van Nederland. Dit jaar is het thema Reis mee! en staan voertuigen centraal. Op school, in de boekwinkels én natuurlijk ook bij de Bibliotheek AanZet. Bij ons reis je mee naar de tofste activiteiten en door de mooiste boeken.

Op donderdag 3 oktober organiseerde Bibliotheek Zwijndrecht Lunenhof een gezellig tekenfeest. Tekenaars Gerard de Bruyne en José Vingerling maakten samen met kinderen van Kindcentrum Doerak een grote vloertekening van een eiland en knutselden daar allerlei bijzondere voertuigen bij. Het was een heel geslaagde middag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.