Uitje valt in de smaak bij de chauffeurs van buurtbus lijn 717

28 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Uitje valt in de smaak bij de chauffeurs van buurtbus lijn 717

ZWIJNDRECHT - De buschauffeurs van de buurtbuzz 717 werden zaterdag 26 oktober tijdens het jaarlijkse uitje getrakteerd op een vaartocht met de amfibiebus van Splashtours Rotterdam. Na een ritje langs bezienswaardigheden in Rotterdam dook de amfibiebus spectaculair in de Nieuwe Maas om vervolgens als een rondvaartboot langs het voormalig passagiersschip SS Rotterdam, de Erasmusbrug en Hotel New York te varen.  De vrijwilligers genoten van deze ongewone tocht.  Met het uitje en een diner bedankte het bestuur de chauffeurs voor weer een jaar vrijwillige inzet voor de buurtbus.

Buurtbuzz 717
De buurtbus rijdt volgens een vaste dienstregeling van Qbuzz tussen Heerjansdam, Zwijndrecht en Barendrecht. In Zwijndrecht komt de buurtbus langs Winkelcentrum Oudeland, het Albert Schweitzerziekenhuis, winkelcentum Walburg, de Ringdijk (halte Waterbus) en het NS station. In Barendrecht rijdt de buurtbus langs het NS station en het winkelcentrum Middenbaan.
Op werkdagen rijdt de bus van 07.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Vrijwilligers welkom
De buurtbus wordt door vrijwilligers gereden. Vrijwilligers zijn altijd welkom. Gemiddeld rijdt u twee keer maand een dienst van vier uur. Heeft u interesse? Kijk voor meer informatie op:  www.buurtbusheerjansdam.nl  of neem contact op via albert.abee@hetnet.nl
Meer informatie over de dienstregeling kunt u vinden op: https://www.qbuzz.nl
De bus wordt gesponsord door diverse bedrijven uit Barendrecht, Heerjansdam en Zwijndrecht.

Foto 1: De vrijwilligers van de buurtbus  genieten van het ongewone tochtje over de Nieuwe Maas. .
Foto 2: De vrijwilligers stappen in de amfibiebus.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.