Avondvierdaagse afgelast wegens noodweer

29 mei 2018
Avondvierdaagse afgelast wegens noodweer

ZWIJNDRECHT - Zojuist heeft de organisatie van de Avondvierdaagse in overleg met de veiligheidsadviseur, de burgemeester en de gemeente besloten om de tocht van vandaag te cancellen vanwege het te verwachten noodweer.

Het was geen eenvoudige beslissing, aangezien het pas een uur geleden duidelijk was dat het daadwerkelijk in Zwijndrecht zou stormen en regenen.

De organisatie schreef zelf op Facebook:

"Via privéberichten, mails en telefoon krijgen wij de meest verschrikkelijke verwensingen naar ons hoofd over het wel of niet door laten gaan van de avondvierdaagse vanavond.

Wij willen iedereen er op wijzen dat wij het eventueel afgelasten van deze eerste avond serieus oppakken en bekijken (net als een aantal jaren geleden). Er is de gehele dag al intensief contact onderling, met andere organisaties en contactpersonen.
Op dit moment is de veiligheidsadviseur van de gemeente aan het overleggen met de burgemeester, de politie en de veiligheidsadviseur van gemeente Ambacht. Daarna wordt in overleg met ons de beslissing genomen.

Wij willen iedereen erop attenderen dat de volledige organisatie bestaat uit vrijwilligers die, naast hun werk en privéleven, hun uiterste best doen om iedereen vandaag op de hoogte te houden. De verwensingen die zij momenteel krijgen vinden wij dan ook ronduit verschrikkelijk.

Wij vragen op dit moment aan iedereen begrip voor deze situatie en rustig af te wachten wat er wordt besloten".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.