Omleiding door kapotte rioolpersleiding Pieter Zeemanstraat

12 november 2019 door Hennie van der Zouw
Omleiding door kapotte rioolpersleiding Pieter Zeemanstraat

ZWIJNDRECHT - De Pieter Zeemanstraat is afgesloten. Door een kapotte rioolpersleiding moeten er bij de Pieter Zeemanstraat herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Het is op dit moment niet bekend hoe lang het blijft afgesloten.

Hierdoor zijn de op- en afritten van de rotondes bij de afrit A16 Zwijndrecht en de Pieter Zeemanstraat deels afgesloten. Voor de omwonenden van de Pieter Zeemanstraat, H.K. Onnesstraat en restaurant Sushi Zhu is een noodvoorziening aangelegd zodat de woningen en het restaurant bereikbaar blijven.

Bewoners en het restaurant zijn hierover geïnformeerd. Voor het overige bestemmingsverkeer is een omleiding ingesteld. Deze omleiding kunt u ook zien op www.zwijndrecht.nl/omleiding <deze website is op zeer korte termijn in de lucht>. Via deze website blijven we updates geven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.