Gratis Chalcedoon hanger te halen bij columnist Chris Moorman op Geode beurs

15 november 2019
Gratis Chalcedoon hanger te halen bij columnist Chris Moorman op Geode beurs

ZWIJNDRECHT -  Op zaterdag 16 november is het weer zover, de 99ste mineralenbeurs van Geode.

Develstein is twee keer per jaar de plek voor de internationale beurs voor mineralen en fossielen.

Vandaag wordt Develstein omgebouwd tot een ware beurslocatie waar 200 meter kraam verrijst om de mooiste producten aan te bieden, maar ook om plek te bieden voor demonstraties, slijpen en Determineren.

Voor jong (3 euro entree) en volwassenen (4 euro entree) is er van alles te doen of te beleven. Voor de lezers van Zwijndrecht.net is er ook iets gratis te halen (natuurlijk zolang de voorraad strekt).

Bij Chris Moorman, columnist, ook bekend als chrisjewierook, kunnen lezers met de code een hanger ophalen, Chalcedoon.  De code die dan gemeld  moet worden is Zwijndrecht column. Een aardigheidje in een tijd waar zelden nog iets gratis is.

Natuurlijk moet je Chris zien te vinden in het Develstein, maar de foto bij de column is een begin.
Wellicht een extra stimulans om naar de beurs te komen aan de Develsingel 1 in Zwijndrecht .

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.