Groot feest voor Sint bij PIT

02 december 2019 door Hennie van der Zouw
Groot feest voor Sint bij PIT

ZWIJNDRECHTSE WAARD / ALBLASSERDAM  - Vrolijke ouders en veel verwachtingsvolle mini-Sinten en Pietjes. Dat was het ontvangstcomité voor Sint en zijn Pieten in christelijk kindcentrum De Tweestroom. De Goedheiligman en zijn zwarte en roetveegpieten kwamen daar om het Sinterklaasfeest te vieren met de kinderen van de medewerkers van PIT kinderopvang & onderwijs.

Sinterklaas vindt het leuk om steeds weer bij een ander kindcentrum van PIT zijn verjaardag te vieren. Vorig jaar deed hij dat bij De Rank in Heerjansdam, nu ging hij naar een van de drie Ambachtse kindcentra die PIT rijk is. “Fijn dat we hier te gast konden zijn met een almaar groeiend aantal kinderen. Ik telde er wel 96 in mijn Grote Boek en die wilde ik natuurlijk allemaal zien,” aldus de enthousiaste Sint. “Omdat ik net als PIT persoonlijke aandacht voor ieder kind belangrijk vind, werd het een uitgebreid programma. Dat was niet alleen heel gezellig, maar ook handig. Zo hadden mijn Pieten de tijd om hun diploma precisiepepernotengooien te halen. Niet alle Pieten slaagden direct en dat hoeft ook niet. Vooral Malle Pietje had er moeite mee en gooide eerst met andere dingen, maar uiteindelijk kan ook hij nu pepernoten gooien als de beste. Dat is trouwens niets voor mij, ik deel liever cadeautjes uit. Ieder zo zijn talenten!”

Op de foto: “Net als PIT vind ik persoonlijke aandacht voor ieder kind belangrijk,” aldus Sinterklaas.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.