Een minuut gratis winkelen voor een goed doel bij opening Kruidvat Zwijndrecht

05 december 2019 door Hennie van der Zouw
Een minuut gratis winkelen voor een goed doel bij opening Kruidvat Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Kruidvat opent op donderdag 12 december een nieuwe winkel aan Oudeland 134. Klanten uit Zwijndrecht en omgeving worden opgeroepen een lokaal goed doel te nomineren. Winnend goed doel mag één minuut gratis winkelen.

Klanten uit Zwijndrecht en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf donderdag 12 december terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel. Op die dag opent Kruidvat de deuren van de winkel aan de Oudeland 134. Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.

Winkelmanager Stephanie ten Haaf kijkt met haar team uit naar de opening: “Ontzettend leuk dat we hiermee een lokaal goed doel kunnen helpen. Dat is altijd een heel feestelijk moment!” ten Haaf vervolgt: “De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met het vertrouwde voordeel van Kruidvat en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Zwijndrecht en omgeving van harte uit om vanaf donderdag 12 december te komen kijken naar het eindresultaat!”

Verrassend, voordelig én toegankelijk
De health- & beautyproducten worden in de nieuwe winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Zo vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. De babyproducten staan achterin, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten kunnen met een Jouw extravoordeelkaart bovendien profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Over Kruidvat
Kruidvat telt meer dan 1.230 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.