Nieuwe ALDI supermarkt in Walburg geopend

09 december 2019 door Ton Vermeulen

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 6 december is de nieuwe ALDI supermarkt in Walburg geopend. De  vestiging aan het Troelstraplein sloot enkele dagen daarvoor definitief zijn deuren.

Het Aldi-filiaal aan de Passage blijft wel open. Met de nieuwe winkel aan het Hof van Holland, winkelcentrum Walburg, staat de teller dus weer op twee. De nieuwbouw-Aldi legt, net als andere nieuwe supermarkten, meer nadruk op vers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.