Peuterspeelgroep De Brug officieel en feestelijk geopend door Sinterklaas

09 december 2019 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Dit jaar kwam Sinterklaas niet alleen zijn verjaardag vieren op christelijk kindcentrum De Brug van PIT kinderopvang & onderwijs. Hij had ook nog een andere belangrijke missie: de officiële opening van de nieuwe peuterspeelgroep van De Brug.

Eerst was Sinterklaas zoek, maar hij dook gelukkig toch op. Op het plein sprak hij alle kinderen van De Brug vrolijk toe. Vervolgens won zijn nieuwsgierigheid het en wilde hij de Kikkergroep met eigen ogen zien. Met een schaar knipte hij een lint door, verklaarde de peuterspeelgroep voor geopend en kon daarna gezellig samen met de peuters van de Kikkergroep en de Pieten gaan spelen. De peuters kregen ook allemaal een cadeautje om de dubbelfeestelijke dag met elkaar te vieren. Sint had het enorm naar zijn zin en wilde het liefst blijven, maar andere kinderen rekenden ook nog op zijn komst.

Veilig en inspirerend
“De Kikkergroep voorziet duidelijk in een behoefte. Ouders zijn onder de indruk van de doorgaande ontwikkellijn die wij van peuter tot puber bieden met spelen, spelend leren, leren en lerend spelen,” aldus Arjan van Sprang, directeur van kindcentrum De Brug. “De Kikkergroep staat voor liefdevolle, leuke en professionele opvang in een veilige en inspirerende omgeving waar kinderen spelenderwijs hun talenten ontwikkelen.” De peuterspeelgroep is op dinsdag en donderdag van 8.30 tot 11.30 en na de kerstvakantie van 8.30 tot 12.30 uur open en staat onder leiding van twee ervaren pedagogisch medewerkers. Behalve een peuterspeelgroep biedt christelijk kindcentrum De Brug ook buitenschoolse opvang en basisonderwijs.

Op de foto: Sinterklaas heeft de Kikkergroep van kindcentrum De Brug officieel en feestelijk geopend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.