Secret Santa winkelt een minuut gratis bij nieuwe winkel Kruidvat Zwijndrecht

12 december 2019 door Hennie van der Zouw
Secret Santa winkelt een minuut gratis bij nieuwe winkel Kruidvat Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Kruidvat heet alle klanten uit Zwijndrecht en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan Oudeland 134. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Brenda Verheijde één minuut gratis winkelen namens Secret Santa. Secret Santa gebruikt de verzamelde producten voor kerstpakketten die ze maken en weggeven aan mensen die wel wat extra’s kunnen gebruiken tijdens de feestdagen.

“Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk van Secret Santa” vertelt winkelmanager Stephanie ten Haaf. De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen. Stephanie en haar team zijn trots: “We nodigen iedereen uit Zwijndrecht en omgeving uit om bij de nieuwe winkel te komen kijken.”

Secret Santa
Brenda Verheijde is ontzettend blij met de minuut gratis winkelen. Zij zegt: “Ik wil Kruidvat hartelijk bedanken voor de steun. Ik heb veel kunnen shoppen om zoveel mogelijk producten te verzamelen om de kerstpakketten te vullen die we in aanloop naar de feestdagen uitdelen aan hen die wel wat extra’s kunnen gebruiken en daar zelf de financiële middelen niet voor hebben. Daarbij komen de verschillende producten goed van pas en dat is geweldig!”

Over Kruidvat
Kruidvat telt meer dan 1.230 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Fotobijschrift: Brenda Verheijde van Secret Santa winkelt op de bovenste foto één minuut gratis tijdens feestelijke opening van Kruidvat Zwijndrecht (Fotocredits: Bibi Neuray / Photo Republic).


Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.