Man uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden na schietincident op Parklaan in Zwijndrecht

13 december 2019
Man uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden na schietincident op Parklaan in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Woensdagavond 11 december werden de hulpdiensten gewaarschuwd omdat er een schot gelost was op de Parklaan in Zwijndrecht. Na een korte zoektocht werd in Rotterdam de vermoedelijke schutter, een 34-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht, aangehouden. Niemand raakte gelukkig gewond. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht en spreekt graag met getuigen.

Twee mannen, de verdachte en een 34-jarige Zwijndrechter, kregen volgens getuigen om 20:30 uur ruzie op straat waarbij een schot werd gelost. De schutter ging er vandoor in een auto. Direct werd een zoektocht gestart en de auto werd kort na middernacht door agenten gezien op het Oostplein in Rotterdam. Omdat mogelijk een vuurwapen in het spel was, werd de verdachte met getrokken vuurwapens uit de auto gehaald en aangehouden. Hij zit vast. Het vuurwapen is vooralsnog niet aangetroffen.

Getuigen
Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang. Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie die van belang is voor het onderzoek? Bel dan 0900-8844 of maak gebruik van het tipformulier op politie.nl. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via Meld Misdaad Anoniem.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.