Podiumplaatsen voor O&O-turnsters

16 december 2019 door Hennie van der Zouw
Podiumplaatsen voor O&O-turnsters

ZWIJNDRECHT - Bij de in Hellvoetsluis gehouden  districtswedstrijden individueel toestel turnen dames hebben de  turnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O een tweetal podiumplaatsen weten te veroveren.

De deelname in de junior-D-categorie was dermate groot dat de turnsters over een tweetal banen werden verdeeld. In de ene baan eiste Milou van Schijndel met 46,000 punten het zilver op. Anne Rosmulder noteerde daarbij 44, 733 punten een fraaie vijfde plaats.  In de andere baan was Suzanne van Alebeek succesvol. Zij liet zich met 44,700 punten het brons omhangen. Morgan van Kriekingen miste met 43,817 punten net het podium. Zij eindigde op de vierde plaats. Quinty Jöner werd met 43,167 zesde.

Esmée Snijder, uitkomend in de jeugd-2-E was ook heel dicht bij het eremetaal. Met 43,450 punten kwam zij als vijfde uit de strijd, evenals Dunya Bezemer die een gelijke notering had in de categorie pupil-2-n3.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.