Jubileumjaar sv Conventus begint met nieuwjaarsreceptie voor leden en oud-leden

16 december 2019 door Hennie van der Zouw
Jubileumjaar sv Conventus begint met nieuwjaarsreceptie voor leden en oud-leden

ZWIJNDRECHT - In 2020 viert sv Conventus alweer haar 15-jarig jubileum. Conventus is samengesteld uit de Korfbalvereniging Zwijndrecht - welke 50 jaar zou bestaan - en de Handbalvereniging Walburg ’75 - die 45 jaar zou bestaan. Speciaal voor deze gelegenheid is een jubileumlogo ontworpen waarin de kenmerken van de drie verenigingen terugkomen.

Een enthousiast jubileumteam houdt zich al maanden bezig met het organiseren van een mooi jubileumjaar vol met leuke jubileumactiviteiten voor jong en oud. De eerste activiteit is de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 4 januari 2020 in de kantine van Conventus. De nieuwjaarsreceptie is traditioneel bedoeld om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden. Dit jaar heeft de nieuwjaarsreceptie daarnaast een speciaal jubileumtintje.

Het bestuur van Conventus nodigt daarvoor, naast haar huidige leden, ook alle oud-leden van zowel Conventus, Korfbalvereniging Zwijndrecht en Walburg ’75 uit om naar deze nieuwjaarsreceptie te komen en samen met een hapje (verzorgd door de jubileumcommissie) en een drankje te proosten op een feestelijk nieuw (jubileum)jaar!

De kantine aan de Develsingel 7a is geopend vanaf 19.00 uur op 4 januari 2020. Wilt u de nieuwjaarsreceptie bijwonen? Meldt u zich dan aan door een e-mail te sturen naar secretaris@svconventus.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.