Twirlteam Accelerando scoort drie maal goud

16 december 2019 door Hennie van der Zouw
Twirlteam Accelerando scoort drie maal goud

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 14 december heel vroeg in de morgen verzamelen de leden van Twirlteam Accelerando zich, om te vertrekken richting Almere voor het Nederlands Kampioenschap Runner Up. Als eerste is het Twirlteam E in de juvenile klasse aan de beurt, na aankomst moesten de meiden gelijk gaan intrainen en in de make up. Al snel was de tijd daar dat ze mochten gaan optreden op de Nederlandse. De spanning was er maar de prestatie ook. Wat hebben deze jonge meiden een mooi optreden neergezet.

Na het E team was het de beurt aan het junioren twirlteam. Het deelname veld in deze klasse was zwaar en van een goed niveau. Het doel wat zij hadden is een podiumplek te behalen, dus in de top drie te eindigen. De zenuwen hielden de meiden goed onder controle en zij hebben een hele mooie show neer weten te zetten. Trots en tevreden kwamen de meiden van de wedstrijdvloer, nu maar afwachten tot de prijsuitreiking die aan het einde van de dag plaats vindt.

Als laatste van de dag was het largeteam C in de preteenklasse aan de beurt. Dit team bestaat uit 12 meisjes die elke dinsdag met elkaar trainen. Altijd een heel fanatiek team waar vele talentjes in zitten. Dit team heeft een routine op de muziek van Viana en ook hun kleding is geheel aangepast aan dit thema. Het C team van Twirlteam Accelerando heeft in het verleden al diverse nederlandse Titels gehaald en dit wilde ze ook nu weer bereiken. De show werd mooi uitgevoerd en ook voor dit team was het wachten tot de prijsuitreiking begonnen.

Eindelijk was het dan zover de prijsuitreiking ging beginnen. Als eerste werd de ranking bekend gemaakt voor de finalisten voor de Senior Dance Intermediate, deze pakte goed uit want zowel Bonita de Ruiter en Iris Opmeer hebben zich weten te plaatsen voor de finale die plaats vindt in januari 2020. Daarna werden de prijzen verdeel onder de teams. Alle teams van Twirlteam Accelerando eindigde op het hoogste podium en behaalde de titel Nederlands Kampioen Runner Up. Een unieke presentatie waar de leden en het docententeam ontzettend trots op zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.