Feestje van Bram en zijn vrienden in ’t Weetpunt

16 december 2019 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Feestje van Bram en zijn vrienden in ’t Weetpunt aan het Develpad 169 in Zwijndrecht op Vrijdagmiddag 13 december. Zingen, kadootjes geven. Lekkers eten en dan aan de slag. Voederhuisjes maken voor vogels en af en toe ook nog een spelletje.

Op het eind van ’t feestje riepen de kinderen, dit is ons leukste feestje. Dat willen we toch graag horen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.