Man zwaargewond na steekincident

21 december 2019
Man zwaargewond na steekincident

ZWIJNDRECHT - De politie Zwijndrecht heeft een 32-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden in verband met het steekincident dat in de nacht van 16 op 17 december 2019 plaats vond.

In de nacht van 16 op 17 december 2019 troffen twee personen een man aan die met ernstige verwondingen met spoed naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. Al snel bleek dat de man is neergestoken. Het 37-jarige slachtoffer werd met ernstige steekwonden naar het ziekenhuis vervoerd.

Op woensdagochtend 18 december 2019 heeft de politie, mede dankzij de hulp van getuigen, een 32-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht betrokken te zijn bij het steekincident.

De politie is op dit moment nog druk bezig met het onderzoek en zijn nog dringend op zoek naar mensen die meer hebben gezien. Heeft u meer informatie over het steekincident, het slachtoffer of de dader? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Tips melden kan ook via de site van Meld Misdaad Anoniem.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.