O&O-jongens goed van start

20 januari 2020 door Hennie van der Zouw
O&O-jongens goed van start

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands Kampioenschap zijn de O&O-turners bij de in Zoetermeer gehouden 1ste plaatsingswedstrijd binnen het district Zuid-Holland goed van start gegaan.

In de categorie instap eiste Olivier van Musscher met 101,750 punten het zilver op, op de hielen gezeten door zijn clubgenoot Niek Melkert die met 101,450 punten het brons liet omhangen. Vanwege de grote deelname was er ook een medaille te verdienen voor de vierde plaats. Deze werd bemachtigd door Luc van Boxtel. Zijn puntentotaal kwam uit op 100,750. Dane Lopes werd 6de en Finn Frederiksz 8ste.

Bij de benjamins kwam Bas Melkert in actie. Hij turnde een solide wedstrijd in pakte met 98,950 punten het zilver.

Bij de pupillen  werd Vigo de Jager verdienstelijk 5de en Floor de Jonge 6de.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.