Inbrekers coffeeshop Xpresso op heterdaad betrapt

28 januari 2020
Inbrekers coffeeshop Xpresso op heterdaad betrapt

ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 28 januari 2020 omstreeks 03.30 uur, reden agenten over de Swanendrift in de richting van Winkelcentrum Walburg. Zij zagen dat aan de gevel van de hier gevestigde coffeeshop de flitslamp van het alarm afging.

Toen de collega’s ter plaatse kwamen en rond het pand liepen om mogelijke verbrekingen te constateren, hoorden zij een auto starten die vervolgens met hoge snelheid wegreed in de richting van de Koninginneweg.

De agenten zetten direct de achtervolging in. Helaas was de vluchtauto al snel uit het zicht. Inmiddels hadden andere eenheden op diverse tactische locaties posities ingenomen, maar ook zij hebben de auto niet meer gezien.

Na onderzoek ter plaatse bleek dat er daadwerkelijk was ingebroken in de coffeeshop. Of er ook buit gemaakt is, is op dit moment nog niet bekend.

Heeft u camerabeelden in de omgeving, zelf iets gezien of zou u ons meer informatie kunnen geven over deze inbraak? Neem dan contact met de politie via 0900-8844.
U kunt het ook anoniem melden via Meld Misdaad Anoniem (MMA) 0800-7000 of digitaal via meldmisdaadanoniem.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.