Thema-uitzending over ‘t Veerplein in Zwijndrecht

29 januari 2020 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Een thema-uitzending over ‘t Veerplein Zwijndrecht. De ambities, de plannen, de meningen. Wij praten met de gemeente, omwonenden en ondernemers. Zijn we op de goede weg? Zijn het de goede plannen? Komt u ook? Praat u mee? 30 januari 2020 van 20.00 – 22.00 uur In ‘Zomerlust’ Via Cultura live

Het radio-programma Via Cultura wordt live opgenomen en wisselt de gesprekken af met een live-act en een aantal tracks van Spotify. Het wordt uitgezonden door de lokale omroepen ATOS Zwijndrecht, RTV Papendrecht en RTV Dordrecht.

Productie: Ilse Schrier, presentatie in Zomerlust: Gertjan Kleinpaste.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.