Djinti Kleinhuis pakt goud bij de Benjamins

03 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Djinti Kleinhuis pakt goud bij de Benjamins

ZWIJNDRECHT / PAPENDRECHT - Bij de in Papendrecht gehouden 2de plaatsingswedstrijd ritmische gymnastiek heeft de jeugdige Djinti Kleinhuis, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, in de benjaminscategorie beslag gelegd met het goud.

Zij kwam tot dit resultaat met 13,600 punten voor haar balcompositie. Haar clubgenote Julia Izeboud greep in deze klasse met 13,450 het brons.

De benjamins kwamen ook in actie in duoformatie. Het koppel Eminly van Zessen en Selina Pennning lieten zich met 16,850 punten het zilverhangen. Voor Selina was het zelfs een dubbel succes. Zij vormde namelijk ook een koppel met Isabella Hokke en kwam daarmee als derde uit de strijd.

Bij de pre-junioren turnde Giang To Ly zich met 16,600 punten naar het zilver. Zij kwam in actie op het onderdeel touw.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.