Iets voor u? Gezellig een middag biljarten bij Diverz?

10 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Iets voor u? Gezellig een middag biljarten bij Diverz?

ZWIJNDRECHT - Iets voor u? Gezellig een middag biljarten? Biljarten is een spel dat iedereen wel kent. Door te biljarten verhoogt u uw concentratievermogen en komt u tot ontspanning. Daarnaast is het erg gezellig en ontmoet u nieuwe mensen.

Biljartvereniging De Poedel zoekt nieuwe leden.

Wij biljarten op maandag, woensdag en vrijdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur
Kom mee biljarten. Locatie: Diverz de Nederburgh, Duivenvoorde 211 A.
Informatie: de heer J Euser, 06 21826308

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.