O&O-Dames aan kop

10 februari 2020 door Hennie van der Zouw
O&O-Dames aan kop

ZWIJNDRECHT - In de O&O-turnhal aan de Uilenvliet is voorbije zaterdag de turncompetitie van Rayon Dordrecht en omstreken van start gegaan. De Zwijndrechtse turnclub O&O heeft hierbij ingeschreven met twee teams. Het O&O-team-2 wist bij dit eerste treffen meteen de leiding te nemen.

De ploeg bestaande uit Sarah den Otter, Lisa Schouten, Elise Biemond, Merel Kerkhof, Merel Heezen,  en Corine van Strien  turnden totaal 127.200 punten bijeen goed voor de eerste plaats. Het tweede team bestaande uit Divinia Moreauw, Anne Bezemer, Daphne Schellen, Kimberley Nugteren, Ellen den Uijl, Layla Voerman en  Annemijn Grit kwam als vierde uit de strijd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.