Judoka Nadia Swinkels behaalt bronzen medaille tijdens European Cup

10 februari 2020 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Judoka Nadia Swinkels behaalt bronzen medaille tijdens wedstrijden om de European Cup in  Follonica, Italie.

Na twee maal een 3e plaats op zogeheten “meetmomenten” tijdens Nederlandse toernooien had de 15 jarige Nadia Swinkels uit Zwijndrecht zich weten te plaatsen voor European Cups voor cadetten (tot 18 jaar) in 2020.

Dit weekend was de eerste in Follonica, Italië.
Nadia begon heel goed met 2 winstpartijen maar verloor helaas haar derde partij. Hierdoor kwam zij in de herkansingsronde. Hierin heeft zij nog eens 3 partijen gewonnen waarvan de laatste zelfs in 5 seconden. Deze mooie overwinning leverde haar een bronzen medaille op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.