Feest voor jong en oud op kindcentrum De Rakkers

17 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Feest voor jong en oud op kindcentrum De Rakkers

ZWIJNDRECHT - Gezellig met elkaar iets drinken en koekjes eten, liedjes zingen, bewegen met ballonnen en ook nog eens worden voorgelezen! Het was weer een en al feest voor jong en oud op kindcentrum De Rakkers van PIT kinderopvang & onderwijs.

De peuters en hun pedagogisch medewerkers hadden de ouderen die naar de dagbesteding van zorgcentrum De Lindonk van de Swinhove Groep gaan samen met hun begeleider te gast. Dat doen ze bijna iedere maand omdat zowel de kinderen als de ouderen er veel plezier aan beleven. “Onze goede contacten dateren al uit de tijd dat wij nog een kinderdagverblijf in De Lindonk hadden. Na de verhuizing van dat kinderdagverblijf naar kindcentrum De Rakkers zijn we met elkaar verbonden gebleven. De ouderen komen de ene keer met de bus naar ons, de andere keer lopen wij met onze peuters in de bolderkar naar De Lindonk. Samen plezier maken is leeftijdsloos. Zolang de kinderen en de ouderen ervan genieten, blijven we dit graag doen,” aldus Monique Vermoen, pedagogisch medewerker van kindcentrum De Rakkers.

Op de foto: De Rakkers en De Lindonk bewijzen het: samen plezier maken is leeftijdsloos.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.