O&O komt met twee Districtstitels naar huis

17 februari 2020 door Hennie van der Zouw
O&O komt met twee Districtstitels naar huis

ZWIJNDRECHT - Bij de in Amsterdam gehouden districtskampioenschappen individueel toestelturnen dames heeft de meisjes/damesselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O beslag gelegd op twee districtstitels.

In de categorie Jeugd-1-N4-D trok Marit van Efferen aan het langste eind. Zij pakte de distritstitel met 51,025 punten. In deze klasse kwam Suzanne Esmeijer met 49,917 punten als vijfde uit de strijd. De tweede titel kwam op naam van Dunya Bezemer. Zij bond de strijd aan bij de pupillen-2-N3. Met 51,833 punten bleef zij haar concurrentie nipt voor. Cheyeanne Roumou noteerde hierbij met 49.941 een vijfde plaats.

In junior-D-klasse turnde Milou van Schijndel zich knap naar het zilver. Haar score bedroeg 44,500 punten. Bij de jeugd-2-E kwam Esmée Snijder slechts 0,9 punten tekort voor het podium. Zij eindigde met 43,733 punten op de vierde plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.