Drie minderjarige jongens uit Zwijndrecht aangehouden voor identiteitsfraude met postpakketten

20 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Drie minderjarige jongens uit Zwijndrecht aangehouden voor identiteitsfraude met postpakketten

ZWIJNDRECHT - Agenten in Breda hebben vrijdag 14 februari 2020, vier verdachten aangehouden die mogelijk betrokken zijn bij fraude met het afhalen van postpakketten bij een supermarkt in Breda.

Deze agenten stelden afgelopen vrijdag een onderzoek in nadat zij een tip hadden gekregen dat er bij een pakketafhaalpunt in de Ginnekenstraat jongeren pakketten kwamen afhalen die niet voor hen bestemd waren. Collega's troffen de jongelui aan in de Karnemelkstraat en hebben ze aangehouden op verdenking van identiteitsfraude. Ze zitten vast voor verder onderzoek.

Het gaat om twee jongens van 16 jaar uit Zwijndrecht, een 15-jarige uit Zwijndrecht en een jongeman van 20 jaar uit Rotterdam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.