Politie voert controles uit in winkelboulevard Noord

21 februari 2020
Politie voert controles uit in winkelboulevard Noord

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 14 en 21 februari 2020 hebben agenten in samenwerking met handhaving, bestuurders van fietsers en scooters gecontroleerd die over het voetgangersgebied in winkelboulevard Noord reden.

De reden van de controle is gevormd door klachten die de politie en gemeente heeft ontvangen van bewoners en winkelend publiek. Er zijn deze dagen ongeveer 20 bekeuringen uitgeschreven, ook voor de steppende fietsers die door de snelheid voor gevaar of hinder konden zorgen.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.