Geslaagd carnaval bij ZBC ‘97

24 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Geslaagd carnaval bij ZBC ‘97

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag was het een superfeest voor de jeugd van ZBC ‘97 en hun vriendjes en vriendinnetjes. De middag begon met een spetterend optreden van goochelaar Jerry, die met zijn trucs de kinderen ademloos liet, maar door zijn grappen ook enorm liet lachen.

Na het optreden draaiden de popcorn en suikerspin machines op volle toeren om voor alle kinderen wat lekkers te maken. Jerry maakte hierna voor alle kinderen mooie ballonnen in alle vormen en maten en een dame van de Beverwijkse Bazar verzorgde echt schitterend geschminkte vrolijke gezichten.
De 4 mooiste en origineelst verklede kinderen kregen een prijsje van Jerry, maar ook de andere kinderen zagen er heel leuk uit.

Voor de inwendige mens werd gezorgd met patat en snacks voor de kinderen en een rijsttafel met kip voor de ouders. In de avond kwam zanger Patrick het carnavalsfeest afmaken en ging het dak er compleet vanaf.

Enorm dank aan Leo van Rijs van Dakonderhoud Zwijndrecht die dit alles mogelijk heeft gemaakt. 
  
Met vriendelijke groet,
Marnix Vos.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.