Loting U17 Elite toernooi Groote Lindt

02 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Loting U17 Elite toernooi Groote Lindt

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zondag heeft tijdens een live-uitzending van ATOS-radio de loting plaatsgevonden van het U17-Elite toernooi uitgevoerd door Quilindschy Hartman speler van Feyenoord JO19. Dit voetbaltoernooi wordt georganiseerd door v.v. Groote Lindt op zaterdag 30 mei 2020. Een twintigtal verenigingen uit geheel Nederland, op competitieniveau uitkomend van 1e divisie tot 2e klasse, zullen onder leiding van bekende (ere)divisie scheidsrechters strijden om de toernooiwinst.

Danny Makkelie, Christiaan Bax, Jeroen Manschot en Kevin Blom hebben hun medewerking toegezegd. Tevens zal elke wedstrijd worden begeleidt door onafhankelijke grensrechters. De toernooicommissie van v.v. Groote Lindt heeft na het succes van de vorige editie besloten het toernooi voor spelers onder 17 jaar verder uitbreiden. Met de komst van verenigingen als DWS, Alexandria’66, CSV Apeldoorn, Quick Boys, GVVV, ONS Sneek en v.v. Kloetinge beloofd het een mooie voetbalzaterdag te worden met een hoog spelniveau. De uitslag van de loting is te vinden op de website van v.v. Groote Lindt.

De ING thuistoernooien voor alle leeftijdscategorieën en alle spelniveaus worden gehouden op maandag 1 juni 2020 (2e pinksterdag). Op een bomvol sportpark Bakestein zal dan vooral het voetbalplezier het belangrijkste zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.