O&O-Districtsresultaat

09 maart 2020 door Hennie van der Zouw
O&O-Districtsresultaat

ZWIJNDRECHT - Bij de in Voorburg districtswedstrijd turnen dames vierde divisie hebben de meisjes van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O zich in de prijzen geturnd.

In de categorie instap-D1 wist jeugdige Defne Dal knap met 50,017 punten het zilver te veroveren. Haar teamgenote Elin Buijink deed nauwelijks onder voor haar. Met slechts 0,04 punten liet zij zich met 49,975 punten het brons omhangen.  Nienke van Eijk viel met 49.408 punten net buiten het ereschavot. Zij werd met 49,408 punten vierde.

Sophie van der Hoeven completeerde het O&O-succes. In klasse pupil-1-D1 eiste zij het brons voor zich op. Haar score kwam uit op 47,750 punten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.