O&O-Turners goed op weg

09 maart 2020 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap zijn de turners van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O in de eerste landelijke ontmoeting goed van start gegaan. De meeste turners waren als gevolg van de prestaties van het vorige seizoen doorgestroomd naar een hogere categorie en/of divisie. Desondanks konden zij zich toch te meten met de nieuwe concurrentie en wisten zij zich allemaal te plaatsen voor de volgende ronde.

Ryantho Sodihardjo wist in de 3de divisie met 64,300 punten het brons te veroveren. Bij de junioren-I van de 2de divisie  kwam Daan Vlasblom slechts 0,1 punt te kort voor het podium. Met 66,500 punten eindigde hij op de vierde plaats. Een vierde plaats was ook weggelegd voor Ian Wever in de junior-II categorie-2de divisie. Zijn score bedroeg 64,800 punten. Hij werd op de hielen gevolgd door zijn ploeggenoot Bodi Winkler die met 64,567 punten vijfde werd. Koen Kappetijn noteerde met 67.700 punten een keurige 5de plaats bij senoren-2de divisie. Bij de pupillen 1ste divisie eindigde Omar F’touh boven in. Zijn score van 67,700 punten was goed voor een zesde plaats.

Verder wisten zich te plaatsen voor de volgende ronde Luuk van Waaij (sen.-2de div.), Braylin Timas Soares (pup.1ste div.), Paul de Jongh, Sebestian Pel, Tristan Massie (allen jun.-II-2de div.), Levi Pot, Salaheddine Benchikhi, Soulaiman Tajjiou, Robin Renema (allen jeugd-2de div.), Jelle van der Zouwen (jun-II-3de div.), Stijn Ammerlaan, Fjodor Massie, Olivier Kijkuit (allen jeugd-3de div.) en Frank Scheffer (junior-1-3de div.).