Oranjefonds roept op om NLdoet uit te stellen

12 maart 2020
Oranjefonds roept op om NLdoet uit te stellen

ZWIJNDRECHT - Het Oranjefonds, de organisator van NLdoet, roept deelnemende organisaties aan NLdoet op hun activiteiten uit te stellen. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vindt het Oranjefonds het niet verantwoord om de geplande activiteiten dit weekend door te laten gaan.

“Met pijn in ons hart geven we dit advies. NLdoet is immers een feest van sociale verbinding. Maar er is niks belangrijker dan gezondheid”, zegt waarnemend directeur Marc van Hal.

Zojuist is bekend dat Xiejezo, wijkcentrum van Diverz, hier gehoor aan heeft gegeven. Hun lunch in het kader van NLdoet is afgelast. Andere organisaties hebben nog geen besluit genomen.

Wordt vervolgd...

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.