Vriendjes- en vriendinnetjesavond van basketballvereniging Helmink Heroes was groot succes

16 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Vriendjes- en vriendinnetjesavond van basketballvereniging Helmink Heroes was groot succes

ZWIJNDRECHT - Meer dan 10 kinderen kwamen met leden van de teams onder 8, onder 10 en inder 12 jaar mee trainen. Enkelen gaven aan on 17 maart a.s. weer te komen. (Op maandag 16 maart beslist Helmink Heroes of de trainingen doorgang blijven vinden of alles opgeschort wordt tot en met 31 maart vanwege het coronavirus. Info via sociale media en website).

Sinds september 2019 is de jongste jeugd tot 12 jaar verdubbeld in ledenaantal per maart 2020. Door diverse activiteiten zoals vriendjes- en vriendinnetjesavond, oliebollentournooi en ouders tegen kinderen-wedstrijden, komen er steeds meer jeugdleden bij.

De eerstvolgende activiteit waar kennis gemaakt kan worden met basketball is het Toppie Sportfestijn op Goede Vrijdag 10 april (mits dit doorgaat ivm maatregelen rondom coronavirus).

Voor meer info over basketball: www.helminkheroes.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.