Er wordt goed gehoor gegeven aan thuiswerken

16 maart 2020
Er wordt goed gehoor gegeven aan thuiswerken

ZWIJNDRECHT - Het is een bijzonder tijdsgewricht waarin wij nu leven. Nadat we in China de uitgestorven straten zagen, zien we nu Europa in lockdown. Hoe is het nu in Zwijndrecht.

Vorige week was het al flink stiller bij het station in Zwijndrecht. Vandaag is het nog stiller. De sfeer op straat is rustig. Iedereen is wel aangeslagen maar tal van werkzaamheden gaan gewoon door. Stedin is druk aan het werk bij het stationen de bevoorrading van winkels gaat goed door. Bij een rondgang van winkels zagen de winkels er goed bevoorraad uit. Zichtbaar leeg waren de schappen met blikken en potten.Brood was er , beleg, voldoende drinken maar toch is de zorg bij mensen merkbaar.

We gaan nu een periode in waarin gemeenschapszin belangrijk is. Mooie initiatieven zullen we melden  want ellende via social media wordt al vaak gemeld.

Doe het samen, deel, zie de initiatievenvan de kerken,van iemand als de Zwijndrechtse straatartiest Ben Jur ( Houtman) die huiskamerconcerten live streamt zoals de kerken hun diensten.

Een mooi begin van deze bijzondere periode waarin we op elkaar aangewezen zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.