Gestolen bromfiets aangetroffen in natuurgebied Heerjansdam

25 maart 2020
Gestolen bromfiets aangetroffen in natuurgebied Heerjansdam

ZWIJNDRECHT - In de ochtend van woensdag 25 maart 2020 surveilleerden agenten door het natuurgebied langs de rivier de Oude Maas. Hier troffen zij een verdwaalde bromfiets aan. Bij het opvragen van het kenteken in het politiesysteem bleek deze bromfiets op maandag 23 maart 2020 te zijn weggenomen.

Gezien de bromfiets te groot was om te vervoeren in de politiebus, hebben de agenten een aanhanger opgehaald en vervolgens de bromfiets overgebracht naar politiebureau Papendrecht.

De eigenaar van de bromfiets is inmiddels op de hoogte en blij dat zijn bromfiets is teruggevonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.