Raadsvergaderingen afgelast: Gemeenteraad leeft mee

25 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Raadsvergaderingen afgelast: Gemeenteraad leeft mee

ZWIJNDRECHT - In ieder geval tot en met 6 april zijn er geen raadsvergaderingen in Zwijndrecht. De gemeenteraad heeft dit besloten vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus.

De gemeenteraad blijft intensief volgen wat er in de Zwijndrechtse samenleving gebeurt en roept op om oog te houden op alle mensen die in deze tijd hulp of ondersteuning nodig hebben. 'Een boodschapje doen, een kaartje, telefoontje, WhatsAppje of bloemetje kan een verschil maken voor mensen die nu in eenzaamheid thuis moeten blijven.' Daarbij dringt de Gemeente er bij u op aan nauwlettend de corona richtlijnen van de overheid te volgen. Ook zien zij veel goede initiatieven in de Zwijndrechtse samenleving ontstaan.

Als gemeenteraad hebben ze hier grote waardering voor. Zij leven mee met allen die door deze corona crisis getroffen worden en wensen alle zieken en de mensen in hun directe omgeving heel veel sterkte toe! Alle actuele informatie over de coronacrisis kunt u volgen op de gemeentelijke website www.zwijndrecht.nl.

De gemeenteraad blijft natuurlijk via mail bereikbaar via griffie@zwijndrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.