Z.V.V. Pelikaan doneert kantinevoorraad aan de Voedselbank Zwijndrecht

31 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Z.V.V. Pelikaan doneert kantinevoorraad aan de Voedselbank Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 27 maart 2020 bezocht Jean Paul Bazen, kantinebeheerder bij Z.V.V. Pelikaan, de Zwijndrechtse Voedselbank. Hij kwam echter niet met lege handen.

Door het sluiten van het sportterrein - en dus ook de kantine van Z.V.V. Pelikaan - bestonden er voorraden van voedsel, die normaal tijdens wedstrijddagen worden gebruikt voor verkoop. Deze kantinevoorraad is nu deels overbodig en dus heeft Z.V.V. Pelikaan besloten deze te doneren aan de Voedselbank in Zwijndrecht. Vandaag is deze voorraad door Jean Paul namens de vereniging aangeboden bij de Voedselbank.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.