Winkeliers winkelcentrum Walburg starten eigen thuisbezorgsysteem

03 april 2020
Winkeliers winkelcentrum Walburg starten eigen thuisbezorgsysteem

ZWIJNDRECHT - In goed overleg met de gemeente en een aantal vrijwilligersorganisaties heeft  winkelcentrum Walburg een thuisbezorgsysteem opgezet onder de naam “Uw Local Hero Helpt!”.

Hiermee kan winkelcentrum Walburg u toch met uw boodschappen bereiken en als u nu in isolement zit en niet naar het winkelcentrum wil, kan of mag zorgen de winkeliers ervoor dat ze toch uw gewenste boodschappen kunnen aanreiken.

U kunt via onderstaand mailadres, whatsapp en telefoon uw bestelling doorgeven. U kunt uw bestelling ook doorgeven aan de winkel zelf.

De betaling kunt u zelf overmaken, contant of via een zogenaamd tikkie.

Winkelcentrum Walburg heeft verder vorige week donderdag een protocol ingezet om het winkelcentrum “coronavrij” proberen te houden. "Wij volgen hierbij continu de laatste richtlijnen van het RIVM. Wij hebben elke dag overleg met de Gemeente en daarvandaan met de veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid.
De meeste van onze winkels zijn open, zijn telefonisch bereikbaar en/of gaan weer open en staan dus voor u klaar!"

Email : info@winkelcentrum-walburg.nl
Whatsapp : 06 1771 2654
Telefoon : 078 – 6208176 (via boekhandel Hyperion)

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.