Twee agenten gewond na wilde achtervolging

05 april 2020
Twee agenten gewond na wilde achtervolging

ZWIJNDRECHT -  Afgelopen nacht hielden agenten om 01.40 uur op de Munnikensteeg drie inzittenden aan van een personenauto die zich hadden ontrokken aan een controle, waarbij ook twee agenten gewond raakten.

Agenten hielden op de A15 de bestuurder van een auto staande, nadat was geconstateerd dat hij veel hard had gereden en meerdere verkeersovertredingen had begaan. Op het moment dat de agenten de bestuurder wilden aanhouden, gaf hij plotseling gas en ging er vandoor. Hierbij raakten twee agenten lichtgewond, omdat zij bij het wegrijden van de auto werden geraakt en daarbij vielen.

Achtervolging en aanhoudingen
De agenten achtervolgden de auto en in Zwijndrecht bij de Munninkensteeg kon de bestuurder tot stoppen worden gedwongen. Daarbij maakten agenten gebruik van een Benadering Techniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV). In de auto zaten uiteindelijk drie personen, waaronder de 26-jarige bestuurder uit Vlaardingen. Alle drie de personen werden aangehouden.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.