Natuurlijk gezondheidscentrum SwartGym geopend

18 april 2020
Natuurlijk gezondheidscentrum SwartGym geopend

ZWIJNDRECHT - Winkelcentrum Walburg is een bedrijf rijker, SwartGym opende op 1 april zijn deuren. In dit natuurlijke gezondheidscentrum komen natuurlijke geneeskunde en personal training samen.

Eigenaar Sidney Swart legt uit: "Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar, het draait om balans vinden en  je optimaal gezond voelen. Een vernieuwend concept voor de vooruitstrevende man of vrouw, die meer uit zichzelf wil halen of vastloopt in het reguliere gezondheidscircuit.

Ieder gaat het liefst gezond en vrolijk door het leven. Wanneer je luistert naar je lichaam kom je ver. Het komt je vast bekend voor, je brengt een bezoek aan de dokter voor de vermoeidheid die er constant is. De dokter kijkt dan wat dit symptoom het beste kan bestrijden, vitaminetabletten, medicijnen, een bezoekje aan het ziekenhuis of rust houden. Met deze aanpak kan het symptoom verholpen zijn, maar ontdek je nooit de diepere oorzaak van de klacht. Alles gebeurt met een reden, zo ontstaan klachten ook met een reden. Het concept van SwartGym pakt problemen bij de wortel aan en niet bij het symptoom zelf.

Kinesiologie is de leer van de beweging en houdt zich bezig met het samenspel tussen zenuwen, bindweefsel, spieren en botten, hun invloed op de lichaamshouding en het bewegingspatroon.
Zijn we in balans dan voelen we ons goed: we zijn fysiek, mentaal en emotioneel sterk en gezond. Voelen we ons lusteloos, vermoeid en is onze weerstand laag, dan zijn we uit evenwicht. Je hebt dan teveel van het ene of juist te weinig van het andere. De precieze oorzaak van de klacht zoeken we door middel van kinesiologie, door bijvoorbeeld te kijken naar voeding, lifestyle, overtuigingen, mindset, hormonen, organen en het het zenuwstelsel.

Kinesiologie werkt met spiertesten. Bij de spiertest wordt zachte druk uitgeoefend, waarbij gevoeld wordt of de spier genoeg in balans is om deze druk te weerstaan. Waar dit niet het geval is, weten we dat er stress aanwezig is. Spieren reageren namelijk op stress door verandering in spierspanning. Met de spiertest wordt ook gezocht naar de benodigde herstel methode, daarmee kan de blokkade worden opgeheven. Hierdoor kan het zelfherstellend vermogen van het lichaam zijn werk weer doen.

Een onmisbare factor op weg naar optimale gezondheid, geluk en succes is één op één personal training. Het is persoonlijk, effectief en afgestemd op jouw doelstelling. Samen werken we aan een fit en sterk lichaam waar je op kunt bouwen.
Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, een sterkere rug wilt of je lekkerder in je vel wilt voelen. Dit zijn specifieke, op maat gemaakte trainingen voor jouw behoeftes, specifiek lichaamstype, leeftijd en gewicht. Daarnaast wordt een passend voedingsadvies opgesteld".

Voor meer informatie, zie www.swartgym.nl of bel naar 06 48828237.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.