22 bekeuringen bij controle noodverordening in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht

24 april 2020
22 bekeuringen bij controle noodverordening in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Op donderdag 23 april 2020 hielden de wijkagenten van Politie Zwijndrecht en Politie Hendrik Ido Ambacht en Handhaving (BOA’s van de gemeente Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht) een gezamenlijke actie ten behoeve van controle op de naleving van de geldende noodverordening in Zuid-Holland-Zuid, waar Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht ook onder vallen.

Zij hebben meerdere overlastlocaties bezocht in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Tijdens deze controles zijn er 11 bekeuringen en 31 waarschuwingen uitgeschreven voor het overtreden van de noodverordening. Tevens zijn er 8 bekeuringen uitgeschreven voor het niet op eerste vordering tonen van een identiteitsbewijs.

Tijdens de controle is er ook nog een korte achtervolging geweest in Zwijndrecht achter crossmotor. De 23-jarige bestuurder uit Zwijndrecht reed zonder rijbewijs, zonder helm en zonder verzekering op deze crossmotor. Voor deze 3 feiten is een bekeuring uitgeschreven.

Nogmaals het verzoek aan een ieder:
Blijf thuis, houdt 1,5 meter afstand tot elkaar en bespreek de huidige regels met uw kinderen, familieleden en/of vriendenkring. Het is erg belangrijk dat wij ons als inwoners van Nederland houden aan deze regels om verdere besmetting te voorkomen.
Hopelijk kunnen we met zijn allen snel weer het normale leven oppakken! Houd nog even vol!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.