Een plant als hart onder de riem: Samen een mooi gebaar

01 mei 2020 door Hennie van der Zouw
Een plant als hart onder de riem: Samen een mooi gebaar

ZWIJNDRECHT - Van Florensis uit H.I. Ambacht hebben wij als welzijnsorganisatie Diverz prachtige planten aangeboden gekregen om uit te delen in deze tijd van Corona. Wat een mooi gebaar!

De afgelopen dagen hebben onder andere onze collega’s Toon en Jacqueline mensen verblijd met een prachtige plant. Op deze manier willen wij hen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd!

Zo zijn de planten onder andere uitgedeeld aan een aantal klanten van de maaltijdendienst en zijn de planten toegevoegd aan de voedselpakketten die zijn uitgedeeld bij Xiejezo.

We hebben gemerkt dat het zeer gewaardeerd wordt. Wij bedanken Florensis uiteraard hartelijk voor het schenken van de planten! Wij hopen op korte termijn een ander deel van onze klanten te kunnen verblijden met een plant.

Op de bovenste foto: Plantenactie met Melanie Barbier (medewerkster Diverz)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.